Ventilations­kanaler

Komplet og gennemtestet produktprogram

Komplet og gennemtestet produktprogram

Venti producerer et komplet program af rektangulære og cirkulære ventilationskanaler og faconstykker på fabrikken i Hørning og er leverandør til den professionelle byggebranche i Danmark

Venti holder planen
Vores løsninger holder planen. Vi ved, at din tid og vores fleksibilitet er vigtige faktorer for dit projekt bliver en succes. Fra en korrekt dimensionering: vores viden og rådgivning – til fleksibel produktionstid og produkter af høj kvalitet, der leveres og monteres uden besvær. Vores mål er at sikre høj tilfredshed fra bygherre til montør.

Gennemtestede kvalitetsprodukter
Vores afprøvningssystemer og tests kombineret med et gennemarbejdet produktionsflow og komplette proces-beskrivelser sikrer et ensartet produkt, der passer hver gang.

Venti cirkulær opfylder krav iht. tæthedsklasse D uden krav og prøvetryk efter montage. Venti rektangulær opfylder krav iht. tæthedsklasse C uden krav om prøvetryk efter montage.

Godkendelserne gælder under forudsætning af at komponenter er monteret iht. montagevejledning.

Komplet sortiment
Vi tilbyder en komplet ventilationsløsning. På kanalområdet tilbydes et bredt egenproduceret program af såvel cirkulære som rektangulære ventilationskomponenter. Desuden omfatter programmet et bredt sortiment af taghætter, spjæld og lyddæmpere.

Hurtig og sikker levering
Vores veludbyggede distributionssystem gør, at vi dagligt kommer i alle dele af landet og alle lagervarer kan leveres fra dag til dag uanset hvor i landet vores kunder måtte ønske det. Desuden er der mulighed for afhentning af varer på vores lager i Hørning og Hvidovre.

Suveræn til projektaftaler
Vores ventilationsløsninger udarbejdes i tæt samarbejde med kunden. Vi sætter en ære i at være med fra start til slut og at sikre, at dit projekt bliver en succes i såvel proces som resultat. Gennem hele forløbet er vi med: fra udvikling, til gennemførelse og ved personlig opfølgning ydes professionel og kompetent rådgivning.

Kontakt en rådgiver

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest