Storkøkken­emhætter

Fokus på miljø og klima i samarbejdet mellem Hotel Nyborg Strand og Venti

På Hotel Nyborg Strand har man bygget et nyt, stort og lyst køkken. I projektet har der været fokus på klima og godt arbejdsmiljø, og i den forbindelse har Venti leveret et behovsstyret ventilationsloft. Selvom det nye køkken er meget større end det gamle, bruger bruger det nu mindre energi end før.

Læs mere om projektet

Venti honorerer de unikke krav fra Hotel Alsik

Stjernekokken Jesper Koch er manden bag Hotel Alsik’s restauranter. Her er kravene til både indretning, inventar og mad & drikke helt unikke. Venti har projekttilpasset ventilationsloft og emhætter til hotellets køkkener.

Læs mere om projektet

Ventilationsloft øger arbejdsglæden i køkkenet hos Jyske Bank

Ventilationsloftet er udviklet af Venti og produceret med TS-filtersystem fra Jeven. Fokus har været på effektiv udsugning af stegeos og damp, nem rengøring og et godt arbejdsmiljø.

Læs mere om projektet

Effektive emhætter hos produktionskøkkenet Djurs Mad

Med en årlig kapacitet på over 270.000 måltider har Djurs Mad I/S behov for effektiv udsugning af stegeos og damp. Tæt samarbejde mellem rådgiver, entreprenør og Venti gav den rette unikke løsning med bl.a. en emhætte på 24m3.

Læs mere om projektet

God smag på Nimb

En rundtur i Nimbs nye køkkener er en gennemgang af hvad Venti kan levere af professionelle emhætter til storkøkkener.

Læs mere om projektet

Nye emhætter i gamle rammer

Med lavt til de skæve lofter er det sin sag at installere emhætter så de opfylder højdekravene. Montørerne fra ventilationsfirmaet Møller Christensen A/S løste opgaven i tæt samarbejde med Venti, da Pakhuset i Skagen fik nyt køkken.

Læs mere om projektet