Lufttæpper

Nye lufttæpper reducerer træk, kulde og energiforbrug i Rødovre Centrum

Rødovre Centrum er landets største og ældste butikscenter. Nye lufttæpper har givet bedre indeklima og arbejdsmiljø til kunder og ansatte samt reduceret centerets varmeudgifter.

Læs mere om projektet

Mindre træk og lavere energiforbrug i City 2

Både kunder og medarbejdere i City2 har gennem en årrække været generet af træk i centeret. Med nye Teddington lufttæpper fra Venti på alle indgangsdøre er indeklimaet markant forbedret.

Læs mere om projektet

Teddington lufttæpper sparer energi hos SILVAN

SILVAN kæden har gennem de seneste år øget fokus på bæredygtighed og arbejdsmiljø, og som led i reduktionen af CO2 udledningen har 29 butikker fået nye lufttæpper fra Venti. Udbyttet er mærkbart både for medarbejderne og på energiforbruget.

Læs mere om projektet

Lufttæpper gavner arbejdsmiljøet og sparer på energien

Et bedre arbejdsmiljø og store besparelser på varmeregningen. Det er nogle af de fordele som den fynske industrivirksomhed Ib Andresen har fået ud af at installere lufttæpper over deres nye fabriksporte.

Læs mere om projektet

Nye lufttæpper stopper kulde og træk i Bytorv Horsens

I Bytorv Horsens har nye lufttæpper givet bedre indeklima for kunderne, bedre arbejdsmiljø for de butiksansatte og lavere udgifter til varme for centeret.

Læs mere om projektet

Lys og lufttæpper over Clemensborg

Da arkitekt Peter Volstedlund fik til opgave at designe et nyt indgangsparti til shoppingcenteret Clemensborg på strøget i Aarhus, fik han en ide til et forsvindingsnummer. Her er historien om, hvordan to armerede betonsøjler blev gjort usynlige og samtidig kunne rumme indgangspartiets lufttæpper.

Læs mere om projektet

Lufttæppe giver godt indeklima på Skagens museum

Et lufttæppe over indgangen til Skagens Museum har forbedret indeklimaet. Det har givet bedre arbejdsforhold for medarbejderne, der tidligere var udsat for træk og kulde i receptionen.

Læs mere om projektet