Karriere

Vi søger dygtige praktikanter med drive!

fra april 2022 eller senere:

Struktureret og dygtig praktikant søges til implementering af ny hjemmeside 

 

Venti A/S udvikler, producerer og sælger produkter til ventilations- og VVS-branchen i Norden.

Vi brænder vi for at tilbyde kvalitetsprodukter og kompetent rådgivning til vores kunder, vi vil udvikle os digitalt og samtidig gøre en grøn forskel – og vi vil have dit drive med på rejsen!

 

Venti søger dig, der har opnået en god viden om web, kommunikation og design på dit studie på Erhvervsakademi Aarhus.

Du brænder for at omsætte teori og viden til praksis, og den mulighed har du hos os i Venti! Vi står netop nu midt den spændende proces, hvor vi skal erstatte vores nu-værende hjemmeside med en ny. Den nye version vil blive opbygget i Word-press, og siden vil i navigation og indhold fokusere på vores produkter og tilhørende dokumentation, som er helt essentiel for vores kunder – både før og efter købet af en ventilationsløsning.

 

Stillingen

Venti AS søger en dygtig og engageret praktikant, med solid teknisk indsigt i webudvikling og CMS, webdesign og e-handel.

Du bliver en del af vores marketingsteam, som består af to personer, og du vil skulle træde ind som en faglig sparringspartner.

Du har mod på at løse mangeartede opgaver store som små.

Udover marketingafdelingen vil dine nærmeste kolleger bliver ingeniører, som har det tekniske produktansvar. Der skal indsamles og opdateres rigtig meget dokumentation på de enkelte produkter, og det skal vores team stå for.

Det er alt lige fra datablade, billeder, tegninger til brochurer, installationsvejledninger og certifikater. Det er derfor vigtigt, at du arbejder struktureret, og kan løse opgaver i samarbejde med andre.

Hjemmesiden opbygges i samarbejde med et eksternt bureau, som er med i opstartsfasen. I denne fase laves design, ux, og navigationen på hjemmesiden. Denne fase løber fra december 2021, og ind i 2022, og her kommer du naturligvis med til møder og bliver fuldt opdateret og uddannet i de valgte løsninger.

Vi forventer, at selve implementeringen af hjemmesiden bliver en opgave, som vi kommer i mål med internt i virksomheden i løbet af 2-3 kvt. 2022.

 

Grøn omstilling 💚

En anden vigtig del af stillingen hos os er at bidrage til vores grønne udvikling som virksomhed.

Hos Venti har vi en stor passion for at bidrage til at forbedre vores klima, og vi arbejder allerede med en række konkrete tiltag for fx at nedbringe vores CO2.

Så din stilling vil også komme til at indeholde opgaver som at indsamle leverandør-information i forhold til vores CO2 regnskab, at indhente miljøcertifikater og dokumentation over energieffektivitet.

Desuden vil du komme til at indgå i vores arbejde med kategorisering af og dokumentation i forhold til produktlivscyklus (PLC) og proces omkring vores grønne retursystemer.

Kort fortalt – du kommer til at hjælpe Venti med at gøre en forskel for klimaet.

 

 

Jobbets indhold

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver bestå af:

• At indsamle og opdatere produktdokumentation

• At opbygge datastruktur i produktdokumentationsdatabase

• Bidrage til opbygning af hjemmesiden

• At opdatere B2B webshop

• At kontakte fotograf, og webbureau og leverandører i EU

• At indsamle leverandørinformation (til CO2 regnskab)

• At indhente miljøcertifikater og dokumentation over energieffektivitet

• Kategorisering af og dokumentation i forhold til produktlivscyklus (PLC)

• Proces omkring vores grønne retursystemer

• Og meget andet, som du selv kan være med til at skabe 😊

 

Personlige kompetencer

Som person favner du mangeartede opgaver, og sætter pris på at levere høj kvalitet til tiden.

Du trives med at have ansvar for dine opgaver, og tager ejerskab for dit ansvarsområde. Du medbringer drive, gå-på-mod samt en stærk passion for faget.

Hvis du har noget erfaring på området, er det selvfølgelig et stort plus.

Vi vægter højt, at du har en struktureret tilgang til de opgaver, du arbejder med.

Der er fart på hos Venti, og det er vigtigt, at du kan agere i en travl og uforudsigelig hverdag med godt humør.

 

Vi tilbyder

Hos os vil du indgå i et uformelt marketingteam, hvor holdånd er i højsædet, og hvor der ikke er langt imellem smilene og plads til latter.

Du kommer på hold med engagerede og kompetente kollegaer og bliver en del af et miljø præget af høj faglighed, kollegialt sammenhold og god stemning.

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed med gode værdier.

Hos har du mulighed for at udvikle dig fagligt og bidrage til at skabe arbejdsopgaverne og påvirke processen. Venti er en ejerledet virksomhed – så der er ikke langt fra tanke til handling!

 

Ansættelse

Vi vil gerne ansætte 1-2 praktikanter fra april 2022 eller senere.

Spørgsmål om stillingen rettes til Lone Lindahl på 61304782.

Ansøg ved at sende din ansøgning og dit CV til Lone Lindahl på llk@venti.dk.

 

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning og lære dig at kende!

 

ps. toget fra Aarhus og Skanderborg kører næsten til vores dør 😉

Det er vigtigt at følge projekterne til dørs

Jørgen Sejer Sørensens arbejdsområde dækker hele Danmark. Han er i løbende kontakt med både beslutningstagere, projektledere og montører...

Læs mere

Det betyder meget at kende sine kunder

Inden Michael Kejser satte sig bag skrivebordet i salgsafdelingen hos Venti arbejdede han syv år i produktionen. Kunderne tager gerne den maskinarbejderuddannede sælger med på råd...

Læs mere

FLEKSIBILITET SIKRER LEVERINGEN

Venti's lager er en blanding af en købmandsbutik og en kommandocentral. Herfra ekspederes ordrer til hele Danmark fra dag til dag. Den hvide tavle med de mange sedler udgør livsnerven..

Læs mere

JESPERS KARRIEREFORLØB HOS VENTI

Venti er en virksomhed, som har et stort fokus på at samarbejde med medarbejdere om deres egen personlige udvikling. Nyeste succesfulde eksempel på det er 26-årige Jesper Lausten, som har gjort et internt karriereforløb hos Venti.

Læs mere

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest