Karriere

 

VI SØGER DYGTIGE PRAKTIKANTER MED DRIVE!

 

Struktureret og ambitiøs e-commerce praktikant med god energi søges

 

Venti A/S søger dig, der har opnået en god viden om web, kommunikation og e-handel på dit studie og har mulighed for en praktik.

 

Du brænder for at omsætte teori og viden til praksis, og den mulighed har du hos os i Venti!

Vi står netop nu midt den spændende proces, hvor vi skal erstatte vores nuværende hjemmeside med en ny e-handelsplatform.

Den ny e-handelsplatform opbygges i samarbejde med et eksternt bureau, som i tæt samarbejde med os og dig laver design, ux, navigation, og står for integrationen til vores ERP-system.

Du vil blive uddannet i den valgte løsning, og du vil sammen med resten af teamet skulle arbejde med produktberigelse og udarbejdelse af content.

 

Stillingen

Venti A/S søger en eller to dygtige og engagerede praktikanter, med solid teknisk indsigt i web-udvikling, CMS, datahåndtering, e-handel, contentproduktion og SEO – vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan det hele, og måske kan du noget andet; tell us 😉

Vi har brug for en profil med stort drive og et stærkt gå-på-mod, og en der har mod på at løse mangeartede opgaver store som små.

Du bliver en vigtig del af vores lille marketingsteam, og du vil skulle træde ind som en faglig spar­ringspartner. Samtidig sørger vi selvfølgelig for kun at give dig det ansvar, du har lyst til – vi vil gerne tilpasse os dine ønsker.

Det er vigtigt, at du arbejder struktureret, og kan løse opgaver i samarbejde med andre. På vores egenproducerede produkter står vi selv for at udarbejde de grafiske materialer, herunder produkt- og datablade i InDesign.

 

Personlige kompetencer

Som person favner du mangeartede opgaver og sætter pris på at levere høj kvalitet til tiden. Du trives med at have ansvar for dine opgaver, og tager ejerskab for dit ansvarsområde.

Du medbringer drive, gå-på-mod samt en stærk passion for faget. Hvis du har noget erfaring på området, er det selvfølgelig et stort plus.

 

 

 

 

 

JOBBETS INDHOLD

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver bestå af (blandt meget andet 😉):

  • Indsamling og opdatering produktdokumentation
  • Udarbejdelse af grafiske produkt- og datablade i InDesign
  • Opbygning af datastruktur i produktdokumentationsdatabase
  • At bidrage til opbygning af hjemmesiden
  • Opdatering af B2B webshop
  • Udarbejdelse af content vedr. produkter og nyheder (billeder, video og tekst)
  • ERP integration - Datahåndtering
  • At have dialog med fotograf, grafiker, webbureau og leverandører i EU
  • Og meget andet, som du selv kan være med til at skabe 😊

Vi tilbyder

Hos os vil du indgå i et uformelt marketingteam, hvor holdånd er i højsædet, og hvor der ikke er langt imellem smilene og plads til latter.

Vi sikrer løbende sparring og har fokus på din udvikling.

Du kommer på hold med engagerede og kompetente kollegaer, og bliver en del af et miljø præget af høj faglighed, kollegialt sammenhold og god stemning.

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed med gode værdier. Hos har du mulighed for at udvikle dig fagligt og bidrage til at skabe arbejdsopgaverne og påvirke processen.

Venti A/S er en ejerledet virksomhed – så der er ikke langt fra tanke til handling!

Og så har vi god kaffe, dejlig frugtordning, og får tit kage – alt sammen gratis 😊

 

 

Medarbejdergoder

Gratis te og kaffe (der er også latte 😉)

Fleksible arbejdstider

Mulighed for hjemmearbejde

Gratis frugtordning – og tit kage !

God og fast arbejdsstation på arbejdspladsen

 

 

Ansættelse

Spørgsmål om stillingen rettes til Lone Lindahl på 61304782.

Ansøg ved at sende din ansøgning og dit CV til Lone Lindahl på llk@venti.dk.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning og lære dig at kende.

 

Om Venti

Venti A/S udvikler, producerer og sælger produkter til ventilations- og VVS-branchen i Norden. Vi brænder vi for at tilbyde kvalitetsprodukter og kompetent rådgivning til vores kunder, vi vil udvikle os digitalt, og samtidig brænder vi for at gøre en grøn forskel – og vi vil have dig og dit drive med på rejsen!

Ps. toget fra både Aarhus og Skanderborg kører næsten helt til vores dør. 😊

Det er vigtigt at følge projekterne til dørs

Jørgen Sejer Sørensens arbejdsområde dækker hele Danmark. Han er i løbende kontakt med både beslutningstagere, projektledere og montører...

Læs mere

Det betyder meget at kende sine kunder

Inden Michael Kejser satte sig bag skrivebordet i salgsafdelingen hos Venti arbejdede han syv år i produktionen. Kunderne tager gerne den maskinarbejderuddannede sælger med på råd...

Læs mere

FLEKSIBILITET SIKRER LEVERINGEN

Venti's lager er en blanding af en købmandsbutik og en kommandocentral. Herfra ekspederes ordrer til hele Danmark fra dag til dag. Den hvide tavle med de mange sedler udgør livsnerven..

Læs mere

JESPERS KARRIEREFORLØB HOS VENTI

Venti er en virksomhed, som har et stort fokus på at samarbejde med medarbejdere om deres egen personlige udvikling. Nyeste succesfulde eksempel på det er 26-årige Jesper Lausten, som har gjort et internt karriereforløb hos Venti.

Læs mere