Karriere

LEDIGE STILLINGER

DYGTIG OG MOTIVERET INTERN TEKNISK SÆLGER / SALGSINGENIØR SØGES TIL AMBITIØS VIRKSOMHED

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid?

Vi arbejder for at skabe en mere klimavenlig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger.

Hos os bliver du en del af en solid og sund virksomhed, hvor vi har højt til loftet og let til smil.

STILLINGEN:

Venti A/S søger en dygtig og engageret ny kollega, med solid teknisk indsigt og forståelse indenfor ventilation. Som vores nye tekniske sælger/salgsingeniør rådgiver og guider du kunderne i forhold til pris og tekniske løsninger, primært med fokus på ventilationsløsninger.

Som person favner du mangeartede opgaver, og sætter pris på at levere høj kvalitet til tiden. Du trives med ventilationstekniske opgaver, og tager ejerskab og ansvar for dit ansvarsområde.

Du har desuden en generel god kommerciel forståelse, der gerne kombineres med erfaring indenfor projektsalg.

JOBBET:

Som Intern teknisk sælger/salgsingeniør hos Venti, bliver du et vigtigt bindeled til distributører og kunder. Du bliver på sigt ansvarlig for din egen kundeportefølje, hvor du som personlig rådgiver er med fra første henvendelse til den endelige levering – altid med fokus på kunden – for at sikre, at alt foregår i overensstemmelse med virksomhedens retningslinjer og procedurer.

I jobbet medfølger et stort ansvar og fokus på udviklingsmuligheder.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver bestå af:

  • Tilbudsgivning og ordrebehandling
  • Direkte kontakt med kunder og leverandører
  • Opfølgning på eksisterende kunder og kundepleje
  • Teknisk sparring og support
  • Diverse tværfaglige ad hoc-opgaver

Det er vigtigt, at du er lyttende i forhold til kundens ønsker og behov, kan tilbyde dem faglig sparring samt omsætte deres ønsker til konkrete løsninger.

Personlige kompetencer:

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for rollen. Det der vægtes er, at du har en struktureret tilgang til de opgaver, du arbejder med. Der er fart på hos Venti, og det er vigtigt, at du kan agere i en travl og uforudsigelig hverdag.

Med din evne til at sætte dig ind i tekniske løsninger, er du med til at sikre et højt niveau på teknisk rådgivning. Vi ser gerne, at du har en teknisk baggrund med kendskab til ventilationsbranchen samt erfaring med teknisk salg.

Vi tilbyder:

Hos os vil du indgå i et uformelt team, hvor team-ånd er i højsædet, og hvor der ikke er langt imellem smilene og plads til latter. Du kommer på hold med engagerede og kompetente kollegaer og bliver en del af et miljø præget af høj faglighed, kollegialt sammenhold og god stemning.

Vi tilbyder et spændende job på fuld tid i en virksomhed med gode værdier.

Venti er en ejerledet virksomhed – så der er ikke langt fra tanke til handling. Venti er i god vækst, og du får en vigtig rolle i forhold til udvikling af det tekniske salg. Du vil referere til virksomhedens Salgs- og Marketingdirektør Søren Clausen.

Ansættelse:

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, og indkalder derfor løbende til samtaler. Vi venter dog gerne på den rigtige kandidat, da vi vægter denne rolle højt i virksomheden.

Spørgsmål om stillingen rettes til Søren Clausen på 2178 1811.

Ansøg ved at sende din ansøgning og dit CV til Lone Lindahl på llk@venti.dk. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Kort om Venti A/S:

Venti A/S har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS-branchen i Norden. Vores produkter indgår i installationer i offentlige, erhvervs- og boligbyggerier.

Venti tilbyder kvalitetsprodukter og kompetent rådgivning. Læs gerne mere på vores hjemmeside venti.dk.

Det er vigtigt at følge projekterne til dørs

Jørgen Sejer Sørensens arbejdsområde dækker hele Danmark. Han er i løbende kontakt med både beslutningstagere, projektledere og montører...

Læs mere

Det betyder meget at kende sine kunder

Inden Michael Kejser satte sig bag skrivebordet i salgsafdelingen hos Venti arbejdede han syv år i produktionen. Kunderne tager gerne den maskinarbejderuddannede sælger med på råd...

Læs mere

FLEKSIBILITET SIKRER LEVERINGEN

Venti's lager er en blanding af en købmandsbutik og en kommandocentral. Herfra ekspederes ordrer til hele Danmark fra dag til dag. Den hvide tavle med de mange sedler udgør livsnerven..

Læs mere

JESPERS KARRIEREFORLØB HOS VENTI

Venti er en virksomhed, som har et stort fokus på at samarbejde med medarbejdere om deres egen personlige udvikling. Nyeste succesfulde eksempel på det er 26-årige Jesper Lausten, som har gjort et internt karriereforløb hos Venti.

Læs mere

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest