Social ansvarlighed

CSR politik

 

Hos Venti lægger vi stor vægt på social ansvarlighed og vores sponsorater indgår som en del af vores samlede sociale ansvar.

Venti støtter hvert år en række velgørende formål. Vores sponsorater er en god måde, hvorpå vi kan støtte op om værdier, vi finder 

 

vigtige. I år har vi valgt at støtte op om nedenstående velgørende formål.

Venti støtter ikke kun store velgørende formål, men støtter også gerne gode projekter og initiativer i lokalmiljøet.

 

SPONSORATER

 

Kræftens Bekæmpelse

Venti er erhvervspartner i Kræftens Bekæmpelse. 1 ud af 7 danskere rammes af kræft, mens de er på arbejdsmarkedet. Den kedelige statistik vil Venti gerne være med til at vende, fordi vi har prøvet at miste en kollega til den frygtelige sygdom. Venti deltager aktivt i kampen mod kræft i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

 

Red Barnet

Hos Venti ønsker medarbejderne at støtte op om en god sag, som giver mening og gør en forskel. Medarbejderne er enige om, at alle børn har ret til en god og tryg opvækst og vi har derfor valgt at støtte Red Barnet, som arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden.

 

Kulturhuset Skanderborg

Venti er Firma+ sponsor af Kulturhuset Skanderborg og støtter dermed op om det lokale kulturliv i Skanderborg og omegn. Sponsoratet kommer Ventis medarbejdere til gode, idet de har adgang til mange gode oplevelser i Kulturhuset.

 

 

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest