Om Venti

Gennemtænkt ventilation & brandmateriel

 

Venti AS er en innovativ og dynamisk østjysk virksomhed. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden

Venti arbejder indenfor følgende 4 forretningsområder:

Boligventilation
Venti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nybyg og renovering af etagebyggeri og klyngehuse.

Komfortventilation
Venti er forhandler af et bredt program af tekniske produkter som storkøkkenemhætter, lufttæpper, armaturer, ventilatorer 

 

og aggregater fra leverandører af kvalitetsprodukter i Europa.

Ventilationskanaler
Venti producerer rektangulære og cirkulære ventilationskanaler og faconstykker på fabrikken i Hørning. 

Brandmateriel
Venti producerer et bredt program af brandslukningsmateriel under varemærket SAFETI på fabrikken i Hørning og er leverandør til VVS branchen i Danmark, Norge og Sverige.

Hos Venti følges ekspertise og kvalitet ad med konkurrencedygtige priser. Vi er stolte af at kunne tilbyde kvalitetsprodukter, kompetent rådgivning og fleksible løsninger.

Gennemtænkte løsninger

Vi sætter en ære i at vores løsninger er gennemtænkte. Det indebærer blandt andet et særligt fokus på følgende områder

Kvalitet & levering
Det er en selvfølge at kvalitet og levering skal være i orden. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre interne processer: arbejdsgange, kvalitetssikring m.m.

Service & rådgivning
Vi har fokus på det, der ikke kan måles og vejes, men alligevel er en vigtig detalje for en virksomhed idag: At kunderne føler de får mere end blot produktet, når de handler med os. At de får sikkerhed for at det er det rigtige produkt til den pågældende opgave og at de får den rigtige rådgivning.

Fleksibel & omstillingsparat
Venti er lille smidig butik, hvis størrelse netop gør, at vi er fleksible og omstillingsparate.

 

KOMPETENT SAMARBEJDE

Hos Venti står der viden bag produkterne. Vi udfører gerne de beregninger, der ligger til grund for et seriøst valg

Service og rådgivning
Vi har stor fokus på service og rådgivning. At kunderne føler, at de får mere end blot et produkt, når de handler med os. At de hos os har sikkerhed for, at de får det rigtige produkt til den pågældende opgave, at de får den rigtige rådgivning og at der handles hurtigt, hvis der alligevel skulle opstå et problem.

 

Kvalificeret og professionel
Vi tilstræber at have højt kvalificerede medarbejdere på alle poster og lægger stor vægt på løbende at videre- og efteruddanne vores medarbejdere.

Vores medarbejdere har et grundigt produktkendskab. Det gør dem i stand til at levere en kvalificeret og professionel rådgivning og at se udfordringerne med kundernes optik.

 

Kvalitet

Kvalitet i det, vi gør
I vores egenproduktion sikres en høj kvalitet gennem afprøvningssystemer og tests af de enkelte produkter. Et gennemarbejdet produktionsflow og komplette procesbeskrivelser giver et ensartet produkt, der passer hver gang. Desuden afholdes medarbejder workshops, hvor der arbejdes med kvalitetssikring, produktudvikling m.m.

Kvalitet i det, vi sælger
Vi forhandler et bredt program af tekniske produkter: aggregater, armaturer, brandspjæld, lufttæpper, 
storkøkkenemhætter, ventilatorer. Gældende for disse produkter er, at de fra producentens side er gennemtestede og deres resultater veldokumenterede.

Kvalitet i det, vi siger
Hos Venti står der viden bag produkterne. Vores medarbejdere har et grundigt produktkendskab. Det gør dem istand til at levere en kvalificeret og professionel rådgivning og at se udfordringerne med kundernes optik.

Dansk ventilation

Dansk Ventilation er en brancheforening med fokus på hvordan man skaber og fastholder et godt og energirigtigt indeklima.

Foreningens agenda er at oplyse private og virksomheder om vigtigheden af et godt indeklima, men fokus er også på de politiske beslutningstagere fordi de er med til at sætte dagsordenen.

Dansk Ventilation samarbejder med den fælles europæiske brancheforening Eurovent, hvor målet er at påvirke danske myndigheder og EU til at give gode og energirigtige retningslinjer for hele branchen

www.danskventilation.dk