Velkommen til Lotte Clemmensen!

mandag 31.05.2021

 

Hos Venti er vi så heldige, at vi siden 1. marts i år har haft glæde af Lotte Clemmensen i vores Tekniske Afdeling.

Lotte er uddannet bygningsingeniør med specialisering i energi og indeklima. Under uddannelsen var Lotte i praktik hos en rådgivende ingeniørvirksomhed, og efter endt studie blev hun ansat ved Kemp og Lauritzen.

Dermed får Venti med Lotte et endnu stærkere indblik i kundernes behov, og hvad der rører sig på den anden side af bordet. Det kommer både os og vores kunder til gode, da Lotte netop er helt skarp på, hvordan hun bedst styrker og rådgiver kunden ud fra deres specifikke situation og behov.

Lotte sidder til daglig med vores interne salg af teknik, hvor hun med erfaring og stort drive løser de tekniske udfordringer hos kunderne og rådgiver dem undervejs i forløbet.

 

Det motiverer Lotte, når hendes kompetencer bidrager til succes og gode resultater hos kunderne. Og hun elsker at være i en virksomhed, hvor hun udfordres, udvikles og lærer nyt hele tiden.

”Jobbet giver mig det bedste fra to verdener. Jeg får både muligheden for at rådgive og samarbejde med kunderne, og samtidig får jeg lov til at fordybe mig i de helt komplekse og tekniske detaljer” siger Lotte.

Lotte er resultatorienteret og drives af den fremadgående proces og dialog med kunden, samt det høje tempo og de alsidige dage.

Desuden synes Lotte, at hverdagen hos Venti er inspirerende, da der både er fokus på kvalitet, god rådgivning, men også godt kollegaskab. Hun kan godt lide, at der hos Venti er en stor diversitet og forskellighed blandt medarbejderne, det oplever hun, styrker det gode samarbejde både internt og eksternt.

Vi hos Venti er enormt glade for at kunne byde Lotte velkommen hos os.

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest