To nye stærke profiler hos Venti

mandag 06.09.2021

Venti opruster på to forskellige områder i virksomheden

– Der er ansat en ny Marketingkoordinator og en ny Regnskabschef.

 

Signe Nørmark Gregersen indtrådte i maj som Marketingkoordinator.

Signe har tidligere siddet på bureau, har arbejdet hos Aarhus Kommune og har været ansat i en stor privat virksomhed. Dermed medbringer hun en meget stærk viden i forhold til kommunikation og markedsføring. Signe har et solidt indblik i tendenser og værktøjer på kommunikationsfronten, herunder både intern og ekstern kommunikation, medier samt HR, og hun drives af den værdibaserede og meningsfulde formidling og branding.

Signe har desuden en stor passion for at arbejdet med den grønne profil hos Venti. Hun brænder for at formidle den stærke udvikling, Venti er i, både i forhold til den digitale udvikling i virksomheden samt målet om at styrke det eksisterende fokus på bæredygtighed.

Som en lille sløjfe på det hele, har Signe både erfaring med og øje for den interne kommunikation, hvor hun kommer til at styrke og igangsætte forskellige initiativer internt i Venti samt at videreudvikle virksomhedens HR-processer.

 

Venti har desuden været så heldig at få Britta Nørskov med på holdet som vores Regnskabschef.

Britta startede i august og kommer fra en stilling i NEM Forsikring, hvor hun har siddet i økonomifunktionen med bl.a. månedsregnskaber og ledelsesrapporter.

Britta er fagligt nysgerrig og ambitiøs, og hun er drevet af at udvikle sig fagligt og personligt. Hun ser frem til at blive en del af Venti og vægter det højt, at hun hos os kommer til at have ansvaret for hele regnskabsprocessen. Hun glæder sig til at gå i dybden med tallene og til at udvikle stærke og brugbare analyser til forretningen.

Britta brænder for at mindske tidskrævende manuelt arbejde på regnskabsområdet og i stedet digitalisere processerne, hvor det er muligt.

Hun siger selv: ”Et af mine mål for økonomifunktionen i Venti er, at der skal bruges mindre tid på rutineopgaver, som med fordel kan digitaliseres og således skabe mere tid til målrettet analyse.”

Vi hos Venti har allerede oplevet Brittas stærke drive og solide struktur, men også hendes passion, gode humør og imødekommende person skinner tydeligt igennem i arbejdet.

 

Hos Venti byder vi begge profiler varmt velkommen – vi glæder os til det fortsatte samarbejde, og den spændende rejse vi skal på!

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest