Energibesparelse til Nyborg Strand

mandag 20.09.2021

venti har leveret et energibesparende ventilationsloft til nyborg strand

Vi er simpelthen så glade for, at vi har fået en vigtig artikel i det nyeste HVAC Magasin.

Læs hele artiklen her: http://ipaper.ipapercms.dk/TechMedia/HVACMagasinet/2021/?page=64

I artiklen fortæller vi om det energibesparende ventilationsloft, vi har leveret til Hotel og Konferencecenter Nyborg Strand.

Ventilationsloftet giver et bedre indeklima og sparer samtidig på ressourcerne hos Nyborg Strand. Både når det kommer til energi, vedligehold og rengøring.

Hos Nyborg Strand fortæller Køkkenchef Jonas Kragslund selv, at de oplever et bedre og lysere arbejdsmiljø, bruger mindre tid på rengøring, og har reduceret energiforbruget, selv efter deres køkken er vokset betydeligt i størrelsen!

 

FN's verdensmål, dansk energi management og Venti

Samtidig viser vi i artiklen, hvordan vi arbejder sammen med DEM (Dansk Energi Management), som SDG- kvalificeret (Sustainable Development Goals) projektet med udgangspunkt i de 17 Verdensmål for bæredygtig samfundsudvikling.

DEM har gennemgået Nyborg Strand casen, og har tilkendegivet, at projektet lever op til de konkrete verdensmål, som visualiseres med ikoner i artiklen.

DEM er specialister i energipolitiske projekter, monitorering og evaluering (OECD-DAC kriterier), fysiske projekter om byudviklingsplaner, nybyggeri og energirenovering af eksisterende byggeri. Bæredygtighed er DEM’s kernekompetence og med erfaringer indenfor monitorering og evaluering, hjælper DEM private og offentlige virksomheder med at linke, måle og kommunikere deres indsatser og bidrag til FN’s Verdensmål.

 

 

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest