Karriere

Værdisæt

Troværdighed, respekt og omhu er nøgleord i vores værdisæt.

 

Personalepolitik

Hos Venti har vi en åben og klar personalepolitik, hvor der er plads til forskellighed og udvikling.

Vi finder det grundlæggende for en virksomheds succes, at der er en åben og ærlig dialog på tværs af alle niveauer i organisationen. En stærk intern kommunikation skaber engagement og fleksibilitet hos vores medarbejdere og i virksomheden.

Læs om Venti og få et indblik i vores dagligdag via en af de nedenstående artikler.

Ledige stillinger

Regnskabsansvarlig/bogholder søges

Indrykket 5. maj 2021

Venti A/S søger en dygtig bogholder, med lyst og evner til selvstændigt at varetage den daglige drift af bogholderiet, og som er i stand til at holde overblikket over den daglige drift og økonomien i en produktions- og handelsvirksomhed med 45 medarbejdere.

Det er nødvendigt, at du har erfaring med bogføring og udarbejdelse af månedsregnskaber, samt har indblik i økonomi på et relativt højt niveau. Det er nødvendigt du har generel IT-erfaring på brugerniveau, og det er en fordel, hvis du kender til brug af Navision. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en ordreproducerende virksomhed og kender til nødvendigheden af struktur og ensrettede rapporteringsrutiner.

Se det aktuelle stillingsopslag her

 

Lager & produktion
Vi søger aktuelt produktions- og lagermedarbejdere til dag- og aftenhold til vores produktion i Hørning. Ønsker du at komme i betragtning til en af stillingerne er du velkommen til at udfylde vores ansøgningsskema og indsende det til os.

Download ansøgningsskema

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere - så send os gerne en uopfordret ansøgning.

Send din ansøgning til info@venti.dk eller

Venti AS
Banevænget 3
8362 Hørning

Mrk. Ansøgning

Det er vigtigt at følge projekterne til dørs

Jørgen Sejer Sørensens arbejdsområde dækker hele Danmark. Han er i løbende kontakt med både beslutningstagere, projektledere og montører...

Læs mere

Det betyder meget at kende sine kunder

Inden Michael Kejser satte sig bag skrivebordet i salgsafdelingen hos Venti arbejdede han syv år i produktionen. Kunderne tager gerne den maskinarbejderuddannede sælger med på råd...

Læs mere

FLEKSIBILITET SIKRER LEVERINGEN

Venti's lager er en blanding af en købmandsbutik og en kommandocentral. Herfra ekspederes ordrer til hele Danmark fra dag til dag. Den hvide tavle med de mange sedler udgør livsnerven..

Læs mere

JESPERS KARRIEREFORLØB HOS VENTI

Venti er en virksomhed, som har et stort fokus på at samarbejde med medarbejdere om deres egen personlige udvikling. Nyeste succesfulde eksempel på det er 26-årige Jesper Lausten, som har gjort et internt karriereforløb hos Venti.

Læs mere

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest