Venti på årsmøde i Dansk Svømmebadsteknisk Forening

tirsdag 25.08.2020

 

Venti A/S deltog på årsmødet i Dansk Svømmebadsteknisk Forening den 19.-20. august 2020. Det var to meget interessante dage med lærerige foredrag om god drift, tilpasning og udvikling af svømmehaller samt netværk med branchens beslutningstagere.

I år var der bl.a. fokus på luftkvalitet og ventilation og på Ventis messestand blev dette emne også ivrigt drøftet og Venti kunne informere om de ventilationsløsninger, som vi tilbyder.

Venti tilbyder kundetilpassede løsninger fra Euroclima, der blandt andet har specialiseret sig i energieffektive aggregater til affugtning, temperaturstyring og ventilation til wellness og svømmehaller. Aggregaterne, der er Eurovent certificerede, er udviklet til at modstå det særlige korrosionsaggressive miljø i svømmehaller. Aggregaterne leveres i to udgaver. ETA pool SPA til mindre spa og pools 1.000 - 5.200 m3/h samt ETA pool OLYMPIC til de større svømmeanlæg 6.000 - 37.000 m3/h.

For Venti var det spændende at få et indblik i branchen, at møde beslutningstagerne og kende til deres behov hvad angår løsning af et godt og sundt indeklima i svømmehaller.

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest