Nye boliger på Teglholmen

onsdag 15.08.2018

Venti leverer aggregater, armaturer, emhætter og kanaler til aktuelt boligbyggeri på Teglholmen i København

 

Sydhavnen gennemgår i disse år en stor forvandling fra industri- og havneområde til et moderne, integreret byområde med boliger, institutioner og erhverv i sammenhæng med kanaler og havnebassiner.

Teglholmen er ét af de nye boligområder, som ligger i forlængelse af den nye kanalby på Sluseholmen. Karreen kommer til at forene 3 ambitioner: en ligelig deling mellem almene og private boliger, en fælles P-kælder og en butik mod Teglholmens hovedstrøg. De i alt 141 boliger spænder fra små studieboliger til store familieboliger og med en god blanding af leje- og ejerboliger er der skabt et godt grundlag for social bæredygtighed. KPC og boligforeningen 3B står bag boligbyggeriet og det er C5 VVS & Ventilation, der varetager ventilationsentreprisen. Boligerne forventes indflytningsklar i foråret 2019.

Eurovent-certificerede aggregater
Til ventilationsopgaven af de 141 boliger faldt valget på 13 ZHK NANO aggregater fra Euroclima.

ZHK NANO er et fleksibelt og energieffektivt enhedsaggregat, der er eurovent-certificeret. Eurovent certificeringen er en frivillig certificering indenfor energiklassificering af aggregater. Certificeringen gør det nemt for rådgiver, bygherre og slutbruger at vælge det bedste produkt til opgaven, da data er valide og direkte sammenlignelige. Læs mere om Eurovent certifikatet 

ZHK NANO tilbydes i tre aggregatstørrelser fra 1.000-6.500 m3/h. Aggregaterne leveres med integreret og plug & play styring, der enkelt tilkobles det overordnede CTS system. NANO aggregaterne kan desuden leveres enten med rotor- eller modstømsveksler med høj virkningsgrad. Læs mere om ZHK NANO 

Hos Venti står der viden bag produkterne. Vi spiller gerne en aktiv rolle i jeres næste boligprojekt. Kontakt os og hør yderligere om vores ventilationsløsninger indenfor både centrale- og decentrale ventilationsløsninger.

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest