Venti har leveret ventilationslofter til Hotel Nyborg Strand

fredag 23.10.2020

På konferencehotellet Nyborg Strand er der tænkt stort i alle detaljer ved etablering af et nyt køkken, der kan bespise 270.000 gæster om året. Og miljøet har været i fokus i såvel indretning, som inventarvalg. Alle køle- og fryserum nedkøles af naturlige, klimavenlige CO2-anlæg, madkværne tager sig af madspild, opvaskevand afkalkes, sensorer regulerer lysstyrken, og særlige ovne reducerer energiforbrug og råvaresvind.

Køkkenet på 1.300 m2 har fået en central placering og er etableret i en bygning helt i glas. Det giver gæsterne i gårdhaven et indblik i arbejdet i køkkenet samtidig med, at der er skabt et lyst og luftigt arbejdsmiljø for medarbejderne.

Emfang som loft

Der er højt til loftet i det nye køkken – ingen nedhængte emfang, men et sammenhængende Venti ventilationsloft over de varme produktionsområder. Anlægget udskifter op til 45.000 m3 luft i timen. Luften slynges rundt, så fedtpartiklerne sorteres fra og spaltes i et UV-filter, så de ikke sætter sig i rørene. Også lugten fjernes – en vigtig ting, da den nye køkkenbygning er sammenbygget med en værelsesfløj.

Venti takker for det gode samarbejde, som vi har haft med Hotel Nyborg Strand og Bent Brandt på denne spændende opgave.

Venti A/S producerer rektangulære og cirkulære ventilationskanaler og faconstykker og forhandler af et bredt program af tekniske produkter som storkøkkenemhætter, lufttæpper, armaturer, ventilatorer og aggregater samt komplette systemløsninger inden for decentral boligventilation.

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest