Decentral boligventilation til Teglgården

mandag 10.09.2018

Venti har leveret boligaggregater til 134 ungdomsboliger i Kolding

 

For at styrke sin position som studieby imødekommer Kolding behovet for flere studie- og ungdomsboliger. Med byggeriet af Teglgården tilføres byen 134 nye ungdomsboliger.

Teglgården er placeret centralt i byens campus område og bidrager til, ikke blot til udviklingen af campusområdet, men også til den generelle udvikling af Kolding by. Boligselskabet Domea stod bag projektet, der var delt op i to etaper, hvoraf seneste etape bestående af 52 boliger stod indflytningsklare i 2017.

Til ventilationsopgaven valgte rådgiver fra Oluf Jørgensen en decentral ventilationsløsning med 90K MC aggregater fra Vallox. Vallox 90K MC er et lydsvagt, vægmonteret ventilationsaggregat med integreret emhættedrift. Dets kompakte dimensioner gør 

aggregatet fint kan placeres i et overskab i køkkenet. Vallox 90K MC leveres med enkel og brugervenlig 4-trin styring (SC) og er velegnet til boliger med et vejl. brutto boligareal op til 120m2.

Læs mere om Vallox 90K MC

Ungdomsboligerne i Teglgården overholder gældende energikrav. Materialer er udvalgt med udgangspunkt i minimalt vedligehold, god kvalitet og tidssvarende design.

Hos Venti står der viden bag produkterne. Vi spiller gerne en aktiv rolle i jeres næste boligprojekt. Kontakt os og hør yderligere om vores ventilationsløsninger indenfor både centrale- og decentrale ventilationsløsninger.

Drone video udarbejdet af Total- og hovedentreprenør Adsbøll

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest