4-stjernet køkkenventilation til Hotel Alsik

onsdag 30.05.2018

Venti leverer Jeven emhætter med ozonfri UV luftrensning til Hotel Alsik i Sønderborg.

Sønderborg får nyt vartegn. Det 4-stjernede Hotel Alsik bliver regionens største wellness- og konferencehotel og huser 3 restauranter, 190 værelser, konferencefaciliteter foruden Danmarks største spa- og wellnessområde med inspiration fra ”Nordic Living”. Når hotellet står færdig i 2019 vil byens borgere og gæster desuden få en enestående mulighed for at se byen fra oven fra udsigtsplatformen i det 70 meter høje hoteltårn.

Energibesparende køkkenventilation
Det er Bent Brandt, der står bag køkkenindretningen og Venti, der leverer emhætterne. Venti leverer i alt 12 Jeven emhætter med UV-TS samt 1 ventilationsloft til køkkenerne på Hotel Alsik. UV-TS filtersystemet kombinerer det mekaniske TS filter med ozonfri UV rensning. Filtersystemet er særlig velegnet i VAV regulerede systemer, da fedtudskilningsgraden er konstant høj og uafhængig af luftmængden.

Læs mere om UV-TS filtersystemet her 

Hotelbyggeriet har særlig fokus på energioptimering og bæredygtighed og er projekteret iht. Sønderborg Kommunes ”project-zero strategi” om at være energineutral i 2029. Hotelbyggeriet er desuden blot en del af en masterplan for udviklingen af hele Sønderborgs Havnefront fra industrihavn til levende moderne bydel, og vil udover hotellet komme til at rumme kontorer og boliger.

Du kan læse mere om det samlede projekt her

Bag projektet står Bitten og Mads Clausens fond sammen med PFA. Hotel Alsik er tegnet af Henning Larsen Architects og planen er, at hotellet med sine 19 etager og enestående arkitektur skal skabe synergi mellem forretningsgæster i hverdagen og turister i weekenden, og gøre det muligt at tiltrække store konferencer og events til Sønderborg.

Du kan følge byggeriet på instagram

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest