15 år i spidsen for Venti

torsdag 29.08.2019

Direktør Søren Lindahl kan den 1. september 2019 fejre 15-års jubilæum hos Venti AS.

Søren Lindahl og familie købte Venti tilbage i 2004 med en vision om at skabe en virksomhed med fokus på kvalitet, kompetence og troværdighed.

Missionen er i høj grad lykkedes. Søren Lindahl har sammen med kompetente og dygtige medarbejdere opbygget en virksomhed, som gennem årene har fået en større, stærkere og mere synlig rolle i branchen.

Venti står i dag solidt på fire ben: Ventilationskanaler, komfortventilation, boligventilation og brandmateriel - og har et godt tag i et bredt udvalg af kunder i mange brancher fra sygehuse til gourmetrestauranter over svømmehaller til boligforeninger.

Virksomheden har fortsat hovedkontor og produktion i Hørning og udvidede i 2015 med en afdeling og produktion i Hvidovre. Virksomhedens kompetencer og løsninger anerkendes og anvendes af både små og store spillere på markedet i hele landet.

Gennem de seneste år har Søren Lindahl valgt at udvide ledergruppen for at gøre virksomheden klar til fremtidens udvikling og vækst. Dermed har han selv fået mere tid til de mere strategiske opgaver og overladt dele af den daglige drift til sine dygtige mellemledere og medarbejdere. Det er således meget kendetegnende for Søren Lindahl, at han tror på sine medarbejdere og tør give dele af ansvaret fra sig, hvilket værdsættes dagligt af både medarbejdere og kunder.

Dagen markeres ved en intern seance i virksomheden.

 

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest