Søren Damsgaard er ny salgsingeniør hos Venti

mandag 16.11.2020

Da Søren Damsgård startede som salgsingeniør hos Venti i august 2020, fik vi endnu en Søren med på holdet og med stor teknisk indsigt og mange års erfaring fra ventilationsbranchen - så gik der ikke mange dage, før vores kunder blev bekendt med Damsgaard.

”Venti stod klar med et opstartsprogram for de første uger, så jeg kom til en virksomhed, der var velforberedt og klar til at tage imod en ny medarbejder”, udtaler Damsgaard. ”Mine nye kollegaer har taget rigtig godt imod mig og har været hjælpsomme fra dag et.”

”Det har været en fornøjelse at opleve de store kompetencer, som de enkelte medarbejdere sidder inde med og den serviceånd, der hersker hos mine nye kolleger. Hos Venti er kundeservice ikke noget, man bare taler om, her er kundeservice ganske enkelt en holdning, der er en helt naturlig del af det, at være ansat hos Venti.” ”Det er også rart at opleve, at mine nye kollegaer er glade for at arbejde hos Venti og stolte over de produkter, som vi sælger fra førende europæiske leverandører.”

Damsgaard repræsenterer Ventis produktudbud i den tunge tekniske ende. Det drejer sig om eurovent certificerede ventilationsaggregater fra Euroclima, som egner sig særligt til svømmehaller, Pharma, ATEX & Industri. Herudover har han Schako PIL-armaturer og spjæld med VAV/CAV med i sortimentet.

Er du rådgivende ingeniør, ventilationsentreprenør eller har du en anden funktion, hvor du har brug for mere viden om vores specialløsninger – så tag endelig fat i Søren Damsgaard på sda@venti.dk eller telefon 2014 0174

Kontakt os

Sender besked

Tak for din besked

Vi kontakter dig snarest